Over ons

Twee vrouwen in sollicitatie gesprek

Matchmaker in de arbeidsmarkt

Man en vrouw in gesprek

Werkgevers zijn op zoek naar sollicitanten, geschikt voor hun specifieke vacature(s) en bereid om een arbeidsrelatie aan te gaan.

Werkzoekenden zijn actief op zoek of in ieder geval geïnteresseerd in een passende functie bij een mooi bedrijf. Niet-werkzoekenden zijn mogelijk toch geïnteresseerd in die speciale baan bij dat fantastische bedrijf die net beschikbaar is gekomen.

Tel niet de aantallen, maar het resultaat


Bij VacatureNED gaat het niet om bezoekersaantallen, aantallen CV’s, kliks, views of het aantal vacatures. In veel gevallen is de meest makkelijke en veelvoorkomende meetmethode niet de beste of meest geschikte. Wij bij VacatureNED hebben de afgelopen 15 jaar ervaren dat je moet investeren om tot het beste resultaat te komen. Dit gaat niet over geld maar over tijd! Resultaat leveren met een stukje visie op wat je als bedrijf voor personeel zoekt.

Pratende man
Het draait om het vinden van elkaar. Wij zijn de verbindende factor.
Contact opnemen

Wij zijn sinds 2006 ervan overtuigd dat je een vacature beter goed en uniek kan plaatsen om op die manier maximaal rendement te behalen; namelijk die gedroomde kandidaat. Vergeet het kopie- en plakwerk van je vacature op verschillende initiatieven. Met andere woorden hou het doel voor ogen en wordt succesvol. “Het draait om unieke content”

Vrouw in gesprek aan de telefoon
Persoonlijk
Pratende man
Betrouwbaar
Personeel aan het werk achter de computer
Maatwerk

Het vinden van de juiste baan of de juiste medewerker is maatwerk